Ειδησεογραφικό site

MEGA: Ακόμα χωρίς συμφωνία μέτοχοι και τράπεζες

42

Κρίσιμες ώρες για τον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν τις επόμενες ώρες θα καθορίσουν το μέλλον του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ μετόχων και τραπεζών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού να μην εξυπηρετούνται και συνεπώς να μην είναι δυνατόν να δοθεί ενημερότητα  από τις τράπεζες στην Τηλέτυπος ΑΕ για τις οφειλές της.

Η συγκεκριμένη ενημερότητα αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή του ΜΕGA στον επικείμενο διαγωνισμό για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού, προκειμένου οι μέτοχοι να εξετάσουν την κατάσταση και να πάρουν αποφάσεις. Αν δεν βρεθεί σημείο ισορροπίας για τη χορήγηση της ενημερότητας, το κανάλι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Στάση εργασίας το πρωί της Πέμπτης

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com», από τις 06.00 έως τις 10.00 της Πέμπτης, 30 Ιουνίου 2016.

Τα σχόλια είναι κλειστά.