Ειδησεογραφικό site

Μαθητική παρέλαση: Τα μίνι, οι παραδοσιακές στολές και οι μαντίλες

187

Για ακόμη μια φορά ωστόσο την παράσταση στην μαθητική παρέλαση έκλεψαν οι ενδυματολογικές προτιμήσεις των μαθητών και κυρίως των μαθητριών. Οι μίνι φούστες των εκατοντάδων κορασίδων, έχουν γίνει έθιμο σε κάθε παρέλαση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Και αν στις παρελάσεις οι μίνι φούστες των μαθητριών δεν ξαφνιάζουν και τόσο όσους παρακολουθούν σίγουρα κάνεις δεν θα περίμενε να δει με μίνι φούστα δασκάλα που συνόδευε τους μαθητές του σχολείου της.

Στα διάφορα «πηγαδάκια» μεταξύ των επισκεπτών η συζήτηση εκτός από τις μίνι φούστες επικεντρώθηκε και στο γεγονός πως στη φετινή παρέλαση οι σημαιοφόροι ήταν εκείνοι που στάθηκαν τυχεροί αφού το όνομά τους βγήκε από την κληρωτίδα και όχι σύμφωνα με την αξιολόγησή τους.

Εκτός από τα σχολεία της Α Αθήνας στη μεγάλη παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχαν επίσης το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού και ομάδα των Special Olympics. Αρκετά ήταν και τα κορίτσια που παρέλασαν φορώντας μαντίλα.

Πριν από την έναρξη της παρέλασης κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έγινε ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα.

Στην παρέλαση βρέθηκε και η Ελένη Λουκά η οποία διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία των πολιτικών

Τα σχόλια είναι κλειστά.