Ειδησεογραφικό site

Μασσαλία: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ

271

Ένας τραυματίας ο πρώτος απολογισμός -΄Ένα γκρουπ ατόμων κατέβηκε από τρία οχήματα στην περιοχή Busserine και άνοιξε πυρ εναντίον νεαρών ατόμων δίπλα στον καλλιτεχνικό χώρο La Busserine

Κατάσταση συναγερμού σήμανε τη Δευτέρα στις γαλλικές αρχές, καθώς κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ  σε περιοχή της Μασσαλίας, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου.

Πςρίπου στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα, άγνωστοι φορώντας κουκούλες, εμφανίστηκαν στην περιοχή Busserine , στο 14ο οικοδομικό τετράγωνο. Οι κουκουλοφόροι βγήκαν από τρία οχήματα και οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, άνοιξαν πυρ εναντίον ενός γκρουπ νεαρών ατόμων, τα οποία στέκονταν δίπλα στον πολιτιστικό χώρο La Busserine.

Οι δράστες διέφυγαν με τα τρία οχήματα που χρησιμοποίησαν. Η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο και απέκλεισε περιμετρικά την περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσει την επιχείρηση αναζήτησης των κουκουλοφόρων.

Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από το σημείο της επίθεσης και παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες, προκειμένου να συνθέσουν το προφίλ των ανδρών που επιτέθηκαν με καλάσνικοφ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.