Ειδησεογραφικό site

Μαριόν Μαρεσάλ: Η ανιψιά της Λεπέν που αρνήθηκε το επώνυμό της ξαναχτυπά!

1.131

Θα επισκιάσει για μία ακόμη φορά τη θεία της σε σημερινή εκδήλωση – Η εμφάνισή της γίνεται ένα 24ωρο προτού το κόμμα της Γαλλικής Ακροδεξιάς λάβει έγκριση για να αλλάξει όνομα

Δυναμικά επιστρέφει στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ, την ώρα που το κόμμα της γαλλικής Ακροδεξιάς πνέει τα λοίσθια.

Σήμερα η εγγονή του ιδρυτή του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» θα συμμετέχει σε εκδήλωση στο Παρίσι για τον Μάη του ‘ 68.

Για άλλη μια φορά, η γοητευτική Μαριόν θα επισκιάσει τη θεία της, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το γαλλικό δίκτυο «Europe 1».

Την ίδια ώρα, η γαλλική εφημερίδα «Liberation» της αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφοντας χαρακτηριστικά ότι,ύστερα από ένα χρόνο αποχής από την πολιτική σκηνή της Γαλλίας, η κατάξανθη Μαριόν ανεβαίνει ξανά στο βήμα για να εκφωνήσει ομιλία παρουσιάζοντας το όραμά της.

Πριν από ένα χρόνο, το Μάιο του 2017, η Μαριόν είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από το Εθνικό Μέτωπο και από την πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

marion-708_5

Η επανεμφάνισή της σε εκδήλωση του ακροδεξιού κόμματος γίνεται μία ημέρα πριν από τη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του «Εθνικό Μετώπου» για την αλλαγή του ονόματός του.

Η 28χρονη Μαριόν, την οποία πολλά γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι θα είναι η διάδοχος της θείας της στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου, ξάφνιασε τους ψηφοφόρους της όταν ανακοίνωσε στις 5 Μαίου πως αποχωρεί από το κόμμα για προσωπικούς λόγους.

Στο μεταξύ, η θεία της Μαρίν Λεπέν προσπαθεί να μην το δείξει αλλά η παρουσία της ανιψιάς της στη σημερινή εκδήλωση όπως και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί εντός κι εκτός Γαλλίας αλλά και η ίδρυση της σχολής πολιτικών επιστημών που φέρει την υπογραφή της, την ενοχλούν όλο και περισσότερο.

Χθες, πάντως, η Μαρίν έσπευσε να διαβεβαιώσει τους Γάλλους πολίτες ότι δεν τρέχει τίποτα με την ανιψιά της. Σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι ότι δεν βλέπει με «αδιαφορία» την Μαριόν, η οποία ανοίγει σχολή πολιτικών επιστημών στη Λυών.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Μαριόν, δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ ότι είναι ανέντιμη, ότι κρύβεται, ότι είναι ανυπότακτη», είπε η αρχηγός του κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» στην τηλεοπτική εκπομπή «Zemmour and Naulleau».

Τα σχόλια είναι κλειστά.