Ειδησεογραφικό site

Μανιάτης: Λύση για ενότητα – Ένας πρόεδρος στη Βουλή και στο κόμμα

26

«Η χθεσινή αποκάλυψη της πρωτοφανούς συμφωνίας της Φ. Γεννηματά και του Στ. Θεοδωράκη περί μη ενοποίησης των κοινοβουλευτικών ομάδων του νέου προοδευτικού Κινήματος, κινδυνεύει να αποτελέσει σημείο εσωτερικού πολιτικού διχασμού, με σημαντικές επιπτώσεις στην αφετηρία και για την εξέλιξη του εγχειρήματός μας» υποτηρίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

«Το νέο υπό ίδρυση Κίνημα, όπως έχουμε όλοι συμφωνήσει, δεν μπορεί και δεν πρόκειται να είναι άθροισμα μηχανισμών ή συνεταιρισμός φεουδαρχικών συμφερόντων, αλλά σύνθεση τάσεων και ιδεών, άθροισμα κοινωνικού ακτιβισμού, δύναμη πολιτών, πρόταση ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο στην πράξη» δηλώνει και προσθέτει:

«Συνεπώς, για την αποτροπή μιας τέτοιας εξέλιξης κι επειδή είχα την πρωτοβουλία διατύπωσης της ενοποιητικής  πρότασης από την 16 Οκτωβρίου 2017, προτείνω σε όλους τους συνυποψηφίους μου, στην επόμενη τηλεμαχία της 6ης Νοεμβρίου, να δεσμευτούμε όλοι ότι η πρώτη πράξη της νέας ηγεσίας θα είναι η ενοποίηση και η ενιαία έκφραση των κοινοβουλευτικών δυνάμεων της ΔΗΣΥ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Η λύση για την ενότητα είναι μία:  Ένα κόμμα, μία Κοινοβουλευτική Ομάδα, ένας Πρόεδρος στη Βουλή και στο κόμμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.