Ειδησεογραφικό site

«Mallων λαβέ» υπαλλήλων για το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων – Άνοιχτα με εκπτώσεις σήμερα τα εμπορικά

33

Ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα είναι, σήμερα Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου.

Πάντως, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 10:30 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στο Μαρούσι

Οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που δοκίμασαν τις Κυριακές, δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Ο κόσμος βγήκε για βόλτα και όχι ψώνια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΙΥΕ.

Χθες, Σάββατο, οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας ήταν γεμάτοι από καταναλωτές, που επέλεξαν να επισκεφθούν την αγορά την πρώτη ημέρα του δεκαημέρου προσφορών.

Πολλοί καταναλωτές, πάντως, απέφυγαν να κατέβουν στο κέντρο, τόσο λόγω του κρύου καιρού, όσο και λόγω της πορείας του ΠΑΜΕ, που πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.