Ειδησεογραφικό site

Μάχη για τη ζωή δίνει ο ηγέτης δολοφονικής αίρεσης, Charles Manson

47

Ο περιβόητος ηγέτης της αίρεσης ονόματι «Manson Family», Charles Manson, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον θάνατο, τρεις ημέρες μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Bakersfield.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Daily Mail, ο 83χρονος Manson βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πηγές: «Δεν αναμένεται να καλυτερεύσει. Είναι απλώς θέμα χρόνου».
Η υγεία του Manson ήταν εύθραυστη τους τελευταίους μήνες, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο νοσηλεύτηκε για βαριάς μορφής εσωτερική αιμορραγία και βλάβη του σιγμοειδούς. Μάλιστα, ο 83χρονος, ο οποίος ήταν το μυαλό πίσω από εννέα δολοφονίες, ήταν πολύ αδύναμος για να εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να σταλεί ξανά στη φυλακή, χωρίς να έχει βελτιωθεί σημαντικά η υγεία του.

Ο Manson είναι φυλακισμένος από το 1969, καθώς καθοδήγησε τα μέλη της αίρεσης του να εκτελέσουν μια σειρά δολοφονιών μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του κινηματογραφιστή Ρόμαν Πολάνσκι που ήταν έγκυος οκτώ μηνών. Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον.

To 1971 ο ίδιος και ακόμα τέσσερα μέλη της οργάνωσης του καταδικάστηκαν σε θάνατο, αλλά αργότερα οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.