Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Να αποχωρήσει όλη η αντιπολίτευση από τη Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα

39

Να μείνουν μόνοι τους οι 153 να ψηφίσουν, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Να φύγει όλη η αντιπολίτευση από την Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα, προτείνει ο Αντρέας Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δήλωσε πως θα πρέπει να φύγει όλη η αντιπολίτευση και να μείνουν μόνοι τους οι 153 να ψηφίσουν τα μέτρα και ανέφερε πως αυτή θα είναι η πρόταση που θα καταθέσει στα όργανα του κόμματος.

«Όχι παιχνίδια με ‘μας, φτάνει πια με τα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, συμφώνησαν να συμφωνήσουν. Το πότε θα συμφωνήσουν, θα δούμε, είπε ο κύριος Λοβέρδος και εκτίμησε ακόμη πως κάτι τέτοιο, η ψήφιση των μέτρων και η επίτευξη συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης δηλαδή, δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο Μάρτιο και πως πιθανώς μιλάμε για Απρίλιο ή για Μάιο.

«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό,τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια… Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει «νικήσαμε», δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει «νικάμε». Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο κύριος Λοβέρδος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.