Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκαλο – Ηρθε η ώρα όλοι να επιστρέψουν σπίτι τους

134

«Είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του», σημειώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνομιλητές του, αναφορικά με πιθανή επιστροφή όλων εκείνων που στο παρελθόν είχαν στηρίξει την παράταξη  και στην πορεία έφυγαν.

Παράλληλα, πηγές που πρόσκεινται στον κ. Λοβέρδο σε δημοσιογραφική ερώτηση σημειώνουν την πρόσφατη απάντηση που έδωσε για πιθανή επιστροφή στο κόμμα των Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου, Μανιάτη: «Δεν θεωρώ ορθό να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων. Αναφέρατε ήδη τρεις εξαιρετικές πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και έναν ηγέτη του κόμματος στα πιο δύσκολα χρόνια. Θα ήταν εκ μέρους μου έλλειψη σεβασμού να χρησιμοποιώ τα ονόματά τους. Θα έδινα σε κάποιους την εντύπωση πως προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ».

Σχολιάζοντας τέλος διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως τα χαρακτηρίζουν, για την υποψηφιότητα Λοβέρδου, οι συνομιλητές του υπογραμμίζουν με νόημα εκείνο που και ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος υποστηρίζει, ότι δηλαδή: «η διασπορά ψευδοειδήσεων είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολιτικών αντιπάλων που αξίζει περιφρόνησης. Αλλάζει αν κατατίθενται δημόσια επιφυλάξεις, ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις. Ο διάλογος προωθείται ο διάλογος, μέσα από τη διαφορετικότητα κι όχι με διαρροές ή με απειλές διαγραφών» επισημαίνοντας μάλιστα ότι προσωπικά ο Α.Λοβέρδος δηλώνει ότι είναι «ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.