Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Δεν έχουν τελειωμό οι μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ

102

Κατέθεσε για τα πρακτικά της Βουλή τις απόψεις του Φώτη Κουβέλη ο οποίος στις συνταγματικές εργασίες του 2007 τοποθετούταν ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ

Τις θεσμικές kolotoumbes του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή με αφορμή την συζήτηση για την Συνταγματική αναθεώρηση.

Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε «Δεν έχουν τελειωμό οι μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε υποστήριζαν οτι η προτείνουσα Βουλή δεν δεσμεύει την επόμενη. Σήμερα έρχονται και στηρίζουν το εντελώς αντίθετο».

Ο ίδιος δε κατέθεσε για τα πρακτικά της Βουλή τις απόψεις του κ. Φώτη Κουβέλη ο οποίος στις συνταγματικές εργασίες του 2007 τοποθετούταν ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της εποχής ο κ. Κουβέλης έλεγε: «Κύριοι συνάδελφοι βεβαίως πρέπει να συνοδευτεί σύνολο στην Ολομέλεια της Βουλής η όποια απόφαση μας με τα σχετικά πρακτικά που ομιλούν για κατευθύνσεις, αλλά να ξέρουμε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης Βουλής» ενώ σε άλλο σημείο επισήμαινε ««Και ξανά αυτό λέω διότι δεν υπάρχει νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή».

Διαβάστε εδώ τα πρακτικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.