Ειδησεογραφικό site

Ληστεία στην Κηφισιά: Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα

76

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο επιχειρηματίας, κ. Αλέξανδρος Σταματιάδης, έπειτα από 11 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Ο 52χρονος πολυτραυματίας – υπενθυμίζεται πως δέχθηκε επίθεση από δύο ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας- εμφάνισε χθες οίδημα στον εγκέφαλο, μια επιπλοκή που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός της σταθερής πορείας που «διένυε» όλες αυτές τις ημέρες και που ανησυχεί τους γιατρούς καθώς έρχεται να προστεθεί σε έναν δυνατό αλλά επιβαρυμένο οργανισμό.

Οι θεράποντες ιατροί παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη του οιδήματος – ζητούμενο είναι φυσικά αυτό να υποχωρήσει μέσα στα επόμενα δυο τρία 24ωρα.

Το οίδημα, όπως εξηγούν ειδικοί στο protothema.gr, ήταν ένα ενδεχόμενο απευκταίο μεν αλλά που δεν αποκλειόταν καθώς σχετίζεται άμεσα με την πολυμετάγγιση στην οποία υποβλήθηκε ο 52χρονος. Συνολικά εκτιμάται πως έλαβε περί τις 90 μονάδες αίματος. Ωστόσο, θεωρούσαν πως ήταν πιθανό να προκληθεί μέσα στις πρώτες πέντε – έξι ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ και όχι τη δέκατη ημέρα νοσηλείας του.

Κατά πληροφορίες, η κατάσταση περιπλέκεται διότι ο ασθενής δεν μπορεί να λάβει φαρμακευτική αγωγή για το οίδημα λόγω του ότι υποστηρίζεται και η νεφρική του λειτουργία. Άλλωστε, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας είχε υποβληθεί και σε αφαίρεση (δεξιού) νεφρού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.