Ειδησεογραφικό site

Λεωνίδας Μπόμπολας για τη δίωξη: Είναι αυτονόητο ότι είμαι στην διάθεση των αρχών

70

« Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στο Κράτος Δικαίου – Δεν έχω διαπράξει οιαδήποτε αξιόποινη πράξη και αυτό θα αποδειχθεί και από τη σχετική ακροαματική διαδικασία» επισημαίνει μεταξύ άλλων στη δήλωση του ο Λεωνίδας Μπόμπολας
Αναφορικά με τη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και σε βάρος ακόμα δύο προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%) ο κ. Λ. Μπόμπολας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Πληροφορήθηκα δια του Τύπου, την άσκηση ποινικής δίωξης η οποία αποτελεί μια αναμενόμενη εξέλιξη σύμφωνα με την ποινική δικονομία, για  υπόθεση που σχετίζεται με παλαιότερο αίτημα των Κυπριακών Αρχών προς την Ελλάδα για την παράδοσή μου στο πλαίσιο της διενεργούμενης τότε ανακρίσεως στην Κύπρο. Το αίτημα, ως γνωστόν, απορρίφθηκε με απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Έχω εκθέσει τις απόψεις μου για την υπόθεση αυτή στις αρμόδιες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές και εναντίον μου μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για οποιοδήποτε αδίκημα.
Είναι αυτονόητο ότι είμαι στην διάθεση των Ελληνικών Αρχών στο έργο των οποίων ευχαρίστως θα συμβάλω.

Με την παρούσα, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν έχω διαπράξει οιαδήποτε αξιόποινη πράξη και πασίδηλα εκφράζω την ισχυρή πεποίθησή μου, ότι τούτο θα αποδειχθεί και από τη σχετική ακροαματική διαδικασία, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στην ανεξάρτητη και αμερόληπτη Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τέλος επισημαίνω πως η εταιρεία έχει ενισχύσει τα μέτρα πρόληψης και συμμόρφωσης, ώστε να εξασφαλίσει την πλήρη και καθολική συμμόρφωση με τις εταιρικές αρχές όλων, από τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης μέχρι τον τελευταίο συνεργάτη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.