Ειδησεογραφικό site

Λευκός Οίκος: Επίθεση Σκαραμούτσι στον Πρίμπους για τις διαρροές

71

Έξαλλος μετά τη χθεσινή διαρροή των οικονομικών του στοιχείων στον ιστότοπο Politico εμφανίστηκε σε εκπομπή του CNN σήμερα ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Ο Σκαραμούτσι επιτέθηκε ανοιχτά κατά του επιτελάρχη του Ντόναλντ Τραμπ, Ράινς Πρίμπους, τον οποίο είχε τις περασμένες ώρες κατηγορήσει εμμέσως – πλην σαφώς – ότι βρίσκεται πίσω από τις διαρροές, κάνοντας το όνομά του tag σε tweet του όπου απειλούσε να καταφύγει στο FBI.

«Αν ο Ράινς θέλει να μας εξηγήσει και να αποδείξει ότι δεν είναι ο υπεύθυνος των διαρροών, ας το κάνει», είπε ο Σκαραμούτσι εμφανώς εκνευρισμένος στη συνέντευξή του.

Όπως ανέφερε, τόσο εκείνος όσο και ο πρόεδρος Τραμπ «έχουν μια πολύ καλή εικόνα για το ποια υψηλόβαθμα στελέχη του Λευκού Οίκου βρίσκονται πίσω από τις διαρροές», ενώ αποκάλεσε την πράξη του ατόμου που παρέδωσε τα οικονομικά του στοιχεία στο Politico «προδοσία».

«Πριν από 150 χρόνια τέτοιου είδους πράξεις τιμωρούνταν με απαγχονισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκαραμούτσι, μια δήλωση που σχολιάστηκε εκτενώς από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι σπόντες του Σκαραμούτσι ενάντια στον Ελληνοαμερικανό επιτελάρχη του Τραμπ ήταν κάθε άλλο παρά διακριτικές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο ίδιος εμφανίζεται πεπεισμένος ότι ο Πρίμπους έδωσε στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποκάλυπταν ότι πέρυσι έβγαλε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια μέσα από την επενδυτική του εταιρεία SkyBridge Capital και τη συνεργασία του με την  Export-Import Bank. Μάλιστα, με βάση τα εν λόγω στοιχεία, ο Σκαραμούτσι συνεχίζει να επωφελείται οικονομικά μέσα από αυτές τις δραστηριότητες παρότι εργάζεται πλέον στον Λευκό Οίκο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.