Ειδησεογραφικό site

Λάρισα: Κτηνοτρόφοι ζήτησαν την παραίτησή του Αποστόλου

46

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν δεκάδες κτηνοτρόφοι απ’ όλη τη χώρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, για το συνέδριο του Economist.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό υλικό, οι κτηνοτρόφοι εξαπέλυσαν μύδρους κατά του κ. Αποστόλου, με κύρια διαμαρτυρία την ελεύθερη πτώση στην τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος. Παράλληλα, ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας μοίραζαν γάλα στους διερχόμενους πολίτες.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του κ. Αποστόλου από το αξίωμά του, αφού τον χαρακτήρισαν «ανίκανο και αναποτελεσματικό».

Ένταση και φραστικό επεισόδιο

Στην κινητοποίηση υπήρξε ένταση, ενώ σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους κτηνοτρόφους και το γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέβη στο σημείο προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε ο κ. Αποστόλου να συναντηθεί μαζί τους. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Παράλληλα, οι κτηνοτρόφοι στράφηκαν και κατά του πρωθυπουργού, που αρνήθηκε να τους δει παρά τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει.

agrotes_apostolou_1
agrotes_apostolou_2
agrotes_apostolou_3

Τα σχόλια είναι κλειστά.