Ειδησεογραφικό site

Λακόπουλος κατά Πολάκη: Τι δουλειά είχε να ελέγχει αστυνομικούς; Βοά η δημοκρατική παράταξη

123

Με αφορμή το επεισόδιο στην ψαροταβέρνα, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να… ελέγξει και να απειλήσει αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο τήρησης των μέτρων για την πανδημία, σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του επικεφαλής του κλιμακίου, ο Γιώργος Λακόπουλος δεν μασά τα λόγια του.«Κάθε μέρα που περνάει ο Πολάκης ξεφεύγει όλο και περισσότερο και γίνεται όλο και πιο αγαπημένη μασκότ του Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά πήγε να κάνει έλεγχο σε αστυνομικούς που… έκαναν έλεγχο σε εστιατόριο (…) Από πότε είναι δουλειά των βουλευτών να επεμβαίνουν στο αστυνομικό έργο;», διερωτάται ο δημοσιογράφος.

Ο Πολάκης «παριστάνει τον… Ρομπέν των ταβερνών»
Για να συνεχίσει: «Δεν πάει άλλο. Ό,τι χτίζει ο Τσίπρας το γκρεμίζει ο Πολάκης, πότε με τον ελεεινό λόγο του και την πολιτική παραφροσύνη του και τώρα παριστάνοντας των Ρομπέν των ταβερνών.

Αλίμονο αν κάθε βουλευτής περιφέρεται σαν δεκανέας υπηρεσίας και ελέγχει τον αστυνομικό, τον τροχονόμο, τον έφορο, τον πυροσβέστη, τον δημόσιο υπάλληλο την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους».

Ο Γ. Λακόπουλος σημειώνει επίσης για τον Παύλο Πολάκη: «Ο άνθρωπος, αν δεν το κάνει επίτηδες, χρειάζεται φροντίδα. Κάποιος να τον μαζέψει. Δεν νοείται ο αγώνας για να φύγει η ΝΔ να ανατινάζεται κάθε τόσο από τον »τρελό του χωριού»».

«Ο ηγέτης οφείλει να προφυλάσσει το κόμμα του και από τους σαλεμένους»
Στη συνέχεια, ο αρθρογράφος στρέφει τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του:

«Πρώτος ο Τσίπρας πρέπει να καταλάβει: δεν έχει δικαίωμα να θυσιάζει το κόμμα του κρατώντας στις γραμμές του κάποιον με προβληματική συμπεριφορά. Η ανισορροπία δεν είναι πολιτική δραστηριότητα. Αν δεν τον απομακρύνει θα μείνει μόνο με το »φαν κλαμπ» του Πολάκη -που στο τέλος θα τον καταπιεί. Ο ηγέτης οφείλει να προφυλάσσει το κόμμα του -και από τους σαλεμένους».

Ο αρθρογράφος σημειώνει με νόημα: «Από αυτή την άποψη δεν είναι πρόβλημα Πολάκη, αλλά ζήτημα του Τσίπρα. Όλοι ξέρουν ότι ο Πολάκης έχει ξεφύγει και είναι επιζήμιος. Όσο τον ανέχεται, τόσο του δίνει την εντύπωση ότι είναι ο φόβος και ο τρόμος της ΝΔ -τρομάρα του».

Βοά η Δημοκρατική Παράταξη: «Ή ο Πολάκης ή εμείς»
Και ο Γ. Λακόπουλος καταλήγει: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει όλη την εξουσία να λύσει το πρόβλημα -για να ανασάνει το κόμμα του και οι πολίτες που τον ψηφίζουν.

Αλλιώς όσοι τον στηρίζουν στον αγώνα κατά της πολιτικής Μητσοτάκη βλέπουν ότι ματαιοπονούν και οργίζονται. Ήδη στη Δημοκρατική Παράταξη όλο και περισσότεροι παίρνουν τις αποφάσεις τους: »‘Η ο Πολάκης ή εμείς»».

Το άρθρο του Γ. Λακόπουλου
«Κάθε μέρα που περνάει ο Πολάκης ξεφεύγει όλο και περισσότερο και γίνεται όλο και πιο αγαπημένη μασκότ του Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά πήγε να κάνει έλεγχο σε αστυνομικούς που… έκαναν έλεγχο σε εστιατόριο. Προφανώς για να δείξει τον καταστηματάρχη- τον οποίο διαφήμισε κιόλας- ότι είναι κάποιος. Και μετά το έκανε βούκινο και έδωσε μια ακόμη πάσα στον Οικονόμου και τα αντι-Τσίπρα ΜΜΕ.

Από πότε είναι δουλειά των βουλευτών να επεμβαίνουν στο αστυνομικό έργο; Αν κάτι δεν γίνεται καλά ο εμπλεκόμενος πολίτης μπορεί να προσφύγει στην υπηρεσία τους ή στη Δικαιοσύνη.

Δεν πάει άλλο. Ό,τι χτίζει ο Τσίπρας το γκρεμίζει ο Πολάκης, πότε με τον ελεεινό λόγο του και την πολιτική παραφροσύνη του και τώρα παριστάνοντας των Ρομπέν των ταβερνών.

Αλίμονο αν κάθε βουλευτής περιφέρεται σαν δεκανέας υπηρεσίας και ελέγχει τον αστυνομικό, τον τροχονόμο, τον έφορο, τον πυροσβέστη, τον δημόσιο υπάλληλο την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους.

Υπάρχει η Βουλή για να ζητήσουν εξηγήσεις από την κυβέρνηση, αν νομίζουν ότι κάτι δεν γίνεται σωστά.

Ο άνθρωπος, αν δεν το κάνει επίτηδες, χρειάζεται φροντίδα.

Κάποιος να τον μαζέψει. Δεν νοείται ο αγώνας για να φύγει η ΝΔ να ανατινάζεται κάθε τόσο από τον »τρελό του χωριού».

Πρώτος ο Τσίπρας πρέπει να καταλάβει: δεν έχει δικαίωμα να θυσιάζει το κόμμα του κρατώντας στις γραμμές του κάποιον με προβληματική συμπεριφορά.

Η ανισορροπία δεν είναι πολιτική δραστηριότητα.

Αν δεν τον απομακρύνει θα μείνει μόνο με το »φαν κλαμπ» του Πολάκη -που στο τέλος θα τον καταπιεί.

Ο ηγέτης οφείλει να προφυλάσσει το κόμμα του -και από τους σαλεμένους. Από αυτή την άποψη δεν είναι πρόβλημα Πολάκη, αλλά ζήτημα του Τσίπρα. Όλοι ξέρουν ότι ο Πολάκης έχει ξεφύγει και είναι επιζήμιος.

Όσο τον ανέχεται, τόσο του δίνει την εντύπωση ότι είναι ο φόβος και ο τρόμος της ΝΔ -τρομάρα του. Δεν βλέπει ότι η κυβέρνηση κάνει πάρτι κάθε φορά με τη συμπεριφορά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει όλη την εξουσία να λύσει το πρόβλημα -για να ανασάνει το κόμμα του και οι πολίτες που τον ψηφίζουν.

Αλλιώς όσοι τον στηρίζουν στον αγώνα κατά της πολιτικής Μητσοτάκη βλέπουν ότι ματαιοπονούν και οργίζονται. Ήδη στη Δημοκρατική Παράταξη όλο και περισσότεροι παίρνουν τις αποφάσεις τους: »’Η ο Πολάκης ή εμείς»»<p>Πηγή: <a target=»_blank» href=»https://www.iefimerida.gr»>iefimerida.gr</a> – <a target=»_blank» href=»https://www.iefimerida.gr/politiki/lakopoylos-ti-doyleia-eihe-o-polakis-na-eleghei-astynomikoys-mazepste-ton»>Λακόπουλος κατά Πολάκη: Τι δουλειά είχε να ελέγχει αστυνομικούς; Βοά η δημοκρατική παράταξη </a></p>

Τα σχόλια είναι κλειστά.