Ειδησεογραφικό site

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας από λάδια στο οδόστρωμα

116

Η Τροχαία έχει κλείσει τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και πραγματοποιεί εκτροπή στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας – Το πρόβλημα έχει επηρεάσει την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω μεγάλης ποσότητας λαδιού που χύθηκε από φορτηγό στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, στη συμβολή με τη λεωφόρο Βασ. Όλγας.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο κατερχόμενο ρεύμα, στο ύψος της οδού Ριζάρη και στο ανερχόμενο από την αρχή της Αρδητού και κάνει εκτροπή, αλλά έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, που ξεκίνησε αρχικά από την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας όμως αργότερα επεκτάθηκε σε όλες τις γύρω περιοχές. Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Παγκράτι, οι οδηγοί που κινούνται στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αλεξάνδρας και στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σήμειο που έχουν χυθεί τα λάδια βρίσκονται συνεργεία του Δήμου, που ρίχνουν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολοσθηρότητα του οδοστρώματος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.