Ειδησεογραφικό site

Κυκλοφοριακό χάος στο Ζάππειο από φορτηγάκι που τυλίχθηκε στις φλόγες

330

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί λίγο πριν την Καλλιρόης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αρδηττού, στο ύψος του Ζαππείου, καθώς ένα μικρό φορτηγάκι πήρε φωτιά εξαιτίας προβλήματος στο μοτέρ του.

Η ουρά των οχημάτων στο ρεύμα της καθόδου φτάνει μέχρι και το Καλλιμάρμαρο. Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το πέμπτο κατά τη διάρκεια της ημέρας στο οποίο κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Είχαν προηγηθεί σύμφωνα με την Πυροσβεστική:

Πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα, στη συμβολή των οδών Κέννεντυ και Πολυκράτη Σ. στην περιοχή του Ρέντη Αττικής. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 3 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1οχήματα.

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, σε περιοχή του δήμου Φυλής, #κατεσβέσθη. Στο συμβάν επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. όχημα, επί της οδού Λυδίας, στο Χαλάνδρι. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 9 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα.

Πυρκαγιά σε 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, στη συμβολή των οδών Σαμαρίνας και Ιλισού, στο Μενίδι Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.