Ειδησεογραφικό site

Ξεκίνησε η μεγάλη επιστροφή: Γεμάτα κόσμο φτάνουν τα πλοία στον Πειραιά

26

Ασφυκτικά γεμάτα είναι τα πλοία που δένουν τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι του Πειραιά. Οι ταξιδιώτες επιστρέφουν στην Αττική μετά την Πρωτομαγιά.

Κάποιοι παρέμειναν στα νησιά και μετά το Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.

«Γυρίσαμε, δυστυχώς. Περάσαμε τέλεια. Ήταν πολύ σημαντικό να φύγουμε. Ήμασταν οικογενειακά. Πήγαμε στο εξοχικό μας, όπου διαμένει ο παππούς και η γιαγιά», είπε ένας ταξιδιώτης στο iefimerida.gr.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το πλοίο «Νήσος Σάμος», που έφτασε πριν από λίγο στο λιμάνι, είχε εκατοντάδες πολίτες στο εσωτερικό του.

«Είναι μία δύσκολη εποχή και ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Θέλει να κάνει διακοπές ελεύθερα, χωρίς τους περιορισμούς του κορωνοϊού. Είναι σημαντικό που χαλάρωσαν τα μέτρα. Η ακρίβεια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα βέβαια, που μας απασχολεί», συνέχισε ο ίδιος ταξιδιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία μέρα μετά την Πρωτομαγιά έχουν προγραμματιστεί αρκετά δρομολόγια για όλους όσοι θέλουν να γυρίσουν στην Αττική. Είναι χαρακτηριστικό πως την περασμένη Παρασκευή είχαν προγραμματιστεί πάνω από 16 δρομολόγια από τον Πειραιά και άλλα 16 από Λαύριο και Ραφήνα.

Οι λιμενικές αρχές κάλεσαν όλους τους ταξιδιώτες να φορούν προσεκτικά τη μάσκα τους και να μη χαλαρώνουν, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας της πανδημίας

Τα σχόλια είναι κλειστά.