Ειδησεογραφικό site

Κροατία: Αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία για τον αγώνα με την Ελλάδα

48

Σωματικός έλεγχος κατά την είσοδο των οπαδών, κάμερες που θα καταγράφουν τις κινήσεις εντός του Μάξιμιρ, αλλά κι εκτός αυτού, απαγόρευση επικίνδυνων αντικειμένων κι εποπτεία κατά την αγοραπωλησία εισιτηρίων είναι μερικά από τα μέτρα ασφαλείας, που προειδοποίησε πως θα πάρει η Αστυνομία της κροατικής πρωτεύουσας, για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Ελλάδα (9/11, 21.45).

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περίμετρο του Σταδίου Μάξιμιρ, αλλά και συνολικά στην περιοχή. Θα καταγράφεται με οπτικοακουστικά μέσα κάθε κίνηση των οπαδών στο χώρο του σταδίου και στην περιοχή γύρω από αυτό, όπως και κάθε δημόσια συγκέντρωση οπαδών. Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις κατευθυντήριες γραμμές, τις προειδοποιήσεις και τις εντολές των αστυνομικών και των security, τόσο στους δρόμους που οδηγούν στο Μάξιμιρ, όσο και γύρω και μέσα σε αυτό. Επίσης, θα παρακολουθείται εντατικά η διάθεση των εισιτηρίων γύρω από το Στάδιο και θα διώκεται άμεσα οποιαδήποτε σχετική παράνομη δραστηριότητα.

Οι επισκέπτες και οι οπαδοί καλούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα να επιδεικνύουν σωστή συμπεριφορά, ακολουθώντας τους κανόνες και σεβόμενοι ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Οι πύλες του Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (σ.σ.: 20.45 ώρα Κροατίας). Καλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, αφού έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπεί η εισαγωγή απαγορευμένων αντικειμένων στο Στάδιο. Οι φίλαθλοι που θα προσεγγίζουν την περίμετρο του Σταδίου δεν πρέπει να έχουν μαζί τους πυροτεχνήματα, αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, πανό και πλακάτ με ακατάλληλο, προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, αλκοολούχα ποτά και γυάλινες φιάλες (τα αναψυκτικά θα μεταφέρονται σε πλαστικά ποτήρια).

Επίσης, στο Στάδιο δεν θα μπορούν να εισάγουν ομπρέλες, αναπτήρες, πλαστικά μπουκάλια και άλλα στέρεα αντικείμενα, καθώς και τσάντες και σακίδια. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στάθμευσης στον χώρο του Σταδίου Μάξιμιρ, συνιστούμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Την ημέρα του αγώνα, από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες, θα απαγορεύεται η στάθμευση γύρω από το Στάδιο».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.