Ειδησεογραφικό site

Κρεμαστινός: Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι θα ήταν καλύτερα για τη χώρα

141

«Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη», εξήγησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής 

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, διατύπωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ερωτώμενος για το μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και εάν τα δυο κόμματα πρέπει να πορευτούν μαζί ο κύριος Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί», και εξήγησε «είπα ότι εάν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι ) και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα. Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί».

Σχολιάζοντας ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής το πολιτικό φλερτ από τον Αλέξη Τσίρπα, είπε ότι «μιλάμε, όχι για πολιτικά, για την τροπολογία για το σύνταγμα για το βιβλίο μου, ανταλλάσσουμε απόψεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.