Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν σας ξεπλένουν οι εκδρομές στην Μακρόνησο

42

Για «βρώμικη αξιοποίηση» των συμβόλων της Αριστεράς την ώρα «που κουνάτε την αστερόεσσα των ΗΠΑ» κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επισήμανε προς το κυβερνητικό κόμμα πως «δεν σας ξεπλένουν οι εκδρομές στην Μακρόνησο και τα κόκκινα γαρύφαλλα στην Καισαριανή» για να προσθέσει αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπραστις ΗΠΑ «μετά το πολιτικό στριπτίζ ξεφτίλας, θυμηθήκατε και μερικές αριστερές κορώνες. Το θράσος σας θα μείνει παροιμιώδες. Αντιγράφεται και σε αυτό το παλιό καταδικασμένο ΠΑΣΟΚ που από την μια άναβε το πράσινο φως για τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία και από την άλλη καταδίκαζε τις νατοϊκές επιδρομές».

Σχετικά δε με την εκδρομή στην Μακρόνησο είπε «Δεν σας κατηγορεί κανείς γιατί πήγατε εκεί αλλά για την βρώμικη αξιοποίηση. Δεν μπορείτε να παριστάνεται τις μωρές παρθένες όταν ανεμίζετε την αστερόεσσα των ΗΠΑ και χειροκροτείτε όσα διαβολικά κάνει ο Τράμπκαθώς τα κάνει για το καλό μας όπως είπε ο κ. Τσίπρας».

Επίσης ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει σχετικά με την αναβάθμιση της βάσης της Σούδας. «Επίκειται μεταφορά πεζοναυτών από το Ιντσιρλίκ» ρώτησε μεταξύ άλλων για να προσθέσει «σχεδιάζετε αποθήκευση πυρηνικών ή ειδικών όπλων στον Αραξο;»

Τα σχόλια είναι κλειστά.