Ειδησεογραφικό site

Κουρτάκης σε Πολάκη: Απ’ ότι θυμάμαι το ψευταντράκι άλλαξε θέση στο αεροπλάνο

166

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Πολάκης το στραπάτσο που του έκανε ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κάθε φορά που μιλάει για τον δημοσιογράφο, επικαλείται το συγκεκριμένο συμβάν.

 

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγη η ξεφτίλα για έναν “άντρακλα”, που κυκλοφορεί με την φήμη του “άγριου Σφακιανού”, να ξεφτιλίζεται παρουσία εκατοντάδων επιβατών και να το “παίζει” κότα. Ο εκδότης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι εκείνος το έβαλε στα πόδια, αλλάζοντας θέση στο αεροπλάνο.

 

Τέλος ο Γιάννης Κουρτάκης, προφανώς με αφορμή και τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την επέκταση του κατηγορητηρίου για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, επισημαίνει με νόημα ότι: “της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες”.

Η ανάρτηση Κουρτάκη στο twitter

Γιαννης Κουρτακης@KourtakisJohn

Ο Πολάκης είπε ότι «ακόμη τρέχω» από την τελευταία συνάντηση που είχα με την μπόχα του στο αεροπλάνο. Με κάτι τέτοια ψευταντράκια δεν τρέχουν ούτε οι ηθοποιοί στα έργα. Άλλωστε απ ότι θυμάμαι αυτός άλλαξε θέση. Σε κάθε περίπτωση της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γιαννης Κουρτακης

Τα σχόλια είναι κλειστά.