Ειδησεογραφικό site

Κουμουτσάκος: «Η παραίτηση Σγουρίδη έπρεπε να γίνει δεκτή»

224

«…αλλά εάν είχε γίνει δεκτή πώς θα δικαιολογούσε η κυβέρνηση την παραμονή του υπουργού Άμυνας στη θέση του;» αναρωτήθηκε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ

Η παραίτηση Σγουρίδη έπρεπε να γίνει δεκτή από τον Καμμένο, σχολιάσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν σήμερα στους ΑΝΕΛ μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος στον ΘΕΜΑ 104,6. Να θυμίζουμε πως ο κ. Σγουρίδης σχολιάσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να καθυστερήσει να ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή λόγω ενός θερμούς επεισοδίου με την Τουρκία. Στη συνέχεια και αφού ο κ. Σγουρίδης εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» από τον πρόεδρο του κόμματός του Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε τις απόψεις αυτές «θεωρίες φαντασίας», θεώρησε εαυτόν θιγόμενο και υπέβαλε την παραίτησή του από το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο ο κ. Καμμένος δεν την έκανε δεκτή και αυτό ακριβώς σχολιάζει ο κ. Κουμουτσάκος τονίζοντας πως «αν γινόταν δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη, τότε πώς θα δικαιολογούσε η κυνέρνηση την παραμονή Καμμένου στη θέση του; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;», υπογράμμισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.