Ειδησεογραφικό site

Κως: Καταγγελίες για απόπειρα εξαπάτησης σεισμοπαθών του νησιού

42

Δεν τους έφταναν τα προβλήματα που δημιούργησε ο φονικός σεισμός στο νησί τους και οι σεισμοπαθείς κάτοικοι της Κω έχουν να αντιμετωπίσουν και τους απατεώνες. Προσοχή συστήνει ο δήμος, καθώς υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών του νησιού.

Ειδικότερα, πολίτες της Κω καλούνται δήθεν από τον δήμο, προκειμένου να τους καταβληθούν αποζημιώσεις για τις ζημιές από τον σεισμό, με την προϋπόθεση όμως να δώσουν στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο δήμος Κω. Ήδη, ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης έχει ενημερώσει τον αστυνομικό διευθυντή και τη δικαιοσύνη για τις σχετικές καταγγελίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Δήμος Κω για οτιδήποτε απαιτηθεί θα ενημερώσει με δημόσιες ανακοινώσεις. Όποιος τους καλεί εκ μέρους δήθεν του Δήμου Κω, επιχειρεί να τους εξαπατήσει. Πρέπει να αποφεύγουν να δίνουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ή να καταθέτουν λεφτά σε λογαριασμούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν τις αρχές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.