Ειδησεογραφικό site

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του Ιερώνυμου

41

«Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ωστόσο έχει σηκώσει λίγο πυρετό.

Η εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου στο νοσοκομείο έγινε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί της Πέμπτης. Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική συνομιλία του 82χρονου ιεράρχη με τον Σωτήρη Τσιόδρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ εξήγησε στον μακαριότατο τους λόγους που έπρεπε να νοσηλευτεί.

Η προχωρημένη ηλικία, η ευαισθησία από μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση και τα υποκείμενα νοσήματα που αντιμετωπίζει, δεν άφηναν περιθώρια για περαιτέρω παραμονή εκτός νοσοκομείου.
Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου δεν εμπνέει για την ώρα ανησυχία. Ο πυρετός του έφτασε μέχρι το 37,7 χωρίς να αντιμετωπίζει άλλα συμπτώματα.

Στους στενούς συνεργάτες του, εμφανίστηκε ψύχραιμος και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ είπε ότι η τήρηση των μέτρων είναι ιερή υποχρέωση όλων.

Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το περασμένο Σάββατο, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στα γραφεία της αρχιεπισκοπής, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας και για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της.

Πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Αρχιεπίσκοπος είχε κάνει γρήγορο αλλά και μοριακό τεστ που βγήκαν αρνητικά. Τεστ είχε κάνει και ο πρωθυπουργός ο οποίος επίσης βρέθηκε αρνητικός

Τα σχόλια είναι κλειστά.