Ειδησεογραφικό site

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία και τον 29χρονο τρομοκράτη

50

Η αστυνομία βρίσκεται στο επίκεντρο κόντρας που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Σε πρώτο στάδιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε σήμερα, με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο, Κωσταντίνο Τσουβάλα, για να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, εργάζεται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, όταν αποτρέπεται βλέπουμε τα φαινόμενα στο δρόμο».

Παίρνοντας τα παραπάνω ως αφορμή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για «την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία». Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Φυσικά δεν άργησε να έρθει η απάντηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, η οποία, με ανακοίνωσή της, σχολίασε: «Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της Κυβέρνησης. Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.