Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντινούπολη: Οκταώροφο κτίριο κατέρρευσε στην περιοχή Καρτάλ – Ένας νεκρός

151

Ανασύρθηκε τραυματισμένη μία γυναίκα – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων – Στο υπόγειο λειτουργούσε υφαντουργείο – Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τα αίτια της κατάρρευσης

Κτίριο οκτώ ορόφων κατέρρευσε πριν από λίγο στην περιοχή Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης (μεταξύ Μάλτεπε και Πεντίκ).

Από την κατάρρευση ένας τουλάχιστον άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ τουλάχιστον τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Ήδη μία γυναίκα ανασύρθηκε τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η κατάρρευση του κτιρίου προκλήθηκε από έκρηξη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοικητή της περιφέρειας, κατέρρευσε λόγω της παλαιότητάς του.

«Στο υπόγειο του κτιρίου λειτουργούσε υφαντουργείο, όπου εργάζονταν 15 με 20 άτομα. Στο κτίριο διέμεναν 24 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την κατάστασή τους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι νεκροί. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν σημειώθηκε έκρηξη, το κτίριο έπεσε από μόνο του, επειδή ήταν πολύ παλιό», σημείωσε ο διοικητής στο NTV.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία, τα οποία δίνουν μάχη για τους παγιδευμένους.

Embedded video

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το κτίριο είχε 14 διαμερίσματα.

Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι η κατάρρευση είχε σημειωθεί στο Μάλτεπε. .

View image on Twitter
View image on Twitter

Τα σχόλια είναι κλειστά.