Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντινούπολη: Έβγαλαν ζωντανό από τα ερείπια της πολυκατοικίας 5χρονο κοριτσάκι

2.997

Δεκαοκτώ ώρες μετά την κατάρρευση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μέχρι στιγμής – Δείτε σε βίντεο την συγκλονιστική στιγμή

Ζωντανό έβγαλαν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες διάσωσης που ακόμα επιχειρούν στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.

Istanbul : Kartal'da çöken binanın enkazı altında kalan Havva kurtarıldı

Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και αποτελούνταν από 14 διαμερίσματα.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1992.

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι σε αυτή τη διεύθυνση, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτηρίου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Στις εικόνες διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν να σωθούν, ενώ το κτίριο καταρρέει σηκώνοντας ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.

Embedded video

kayseritelgraf@kayseritelgraf

İstanbul Kartal’da 6 katlı bini çöktü

İstanbul valiliğinden yapılan açıklamaya göre; binanın çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralı kurtarıldığını bildirdi.http://kayseritelgraf.com 

See kayseritelgraf’s other Tweets

Βίντεο από τις επιχειρήσεις διάσωσης στα ερείπια:

Ενσωματωμένο βίντεο

Ruptly

@Ruptly

Rescuers reportedly recover people alive from rubble of deadly building collapse

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ruptly

Τα σχόλια είναι κλειστά.