Ειδησεογραφικό site

«Kλαίει» το Διαδίκτυο με τον Σκαραμούτσι: «Έχω γάλα που κρατάει πιο πολύ από τη θητεία του!»

38

Περίγελος του Twitter είναι τις τελευταίες ώρες ο πρώην πλέον ισχυρός άντρας του Λευκού Οίκου Αντονι Σκαραμούτσι, που αποπέμφθηκε από τα καθήκοντά του μόλις δέκα μέρες αφού τα είχε αναλάβει!

Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου με καυστικό χιούμορ σχολίασαν την… περιπέτειά του, αρχικά αναζητώντας «τι κρατάει περισσότερο από δέκα μέρες»: «Μετακινούμαι πέντε μέρες την εβοδμάδα με αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να βάλω βενζίνη κατά την διάρκεια της θητείας Σκαραμούτσι», «Αν είχες αγοράσει γάλα την ημέρα που τον προσέλαβαν, είναι ακόμα φρέσκο», «Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κρις Χάμφρις κράτησε επτά φορές περισσότερο από όσο ο Αντονι Σκαραμούτσι ήταν διευθυντής επικοινωνίας στο Λευκό Οίκο», «Είχα χανγκόβερς που κρατούσαν περισσότερο από την θητεία Σκαραμούτσι», μερικά από τα σχετικά σχόλια.

Άλλοι πάλι αναφέρθηκαν στο πόσα πολλά πρόλαβαν να γίνουν μέσα σε αυτές τις δέκα ημέρες… «Τι ωραία που πούλησα την επιχείρησή μου και με χώρισε η εννιά μηνών έγκυος γυναίκα μου για να δουλέψω με τον Τραμπ και να με απολύσει δέκα μέρες μετά», «Αναρρωτιέμαι πώς θα καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος την Εποχή Σκαραμούτσι».

Πολλοί τέλος στάθηκαν στο γεγονός πως κάθε… λεπτό που περνά ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για ένα νέο, κάθε φορά, «σκάνδαλο»: «Ακόμα και στην τουαλέτα να πας αυτές τις μέρες στην Ουάσινγκτον και καταλήγεις να έχεις χάσει ακόμα ένα σκάνδαλο με τον Τραμπ ή μια απόλυση ή ένα τρελό tweet. Απλώς δεν μπορώ να τα προλάβω όλα», «Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποκλειστεί; Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ διώχνει τον Αντονι Σκαραμούτσι», «Ο Σκαραμούτσι έφυγε πριν καν προλάβει να τον κοροϊδέψει το SNL»!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτ Χάντσον μάλιστα, πρωταγωνίστρια της κωμωδίας «Πώς να χάσεις έναν άντρα σε δέκα μέρες», δεν παρέλειψε να σχολιάσει το θέμα:

Τα σχόλια είναι κλειστά.