Ειδησεογραφικό site

Κύπρος: Δεν έγινε η συνάντηση της ΕΝΙ με τον «υπουργό Εξωτερικών» του ψευδοκράτους

40

Διαψεύδεται το τουρκικό πρακτορείο Ντογάν, το οποίο μετέδωσε πως ο Οζερσάι είχε μυστικές επαφές με τον CEO της ιταλικής εταιρείας

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρώμη από την ιταλική εταιρεία ENI δεν έγινε συνάντηση του λεγόμενου «υπουργού εξωτερικών»  του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι με τον CEO της ΕΝΙ Claudio Descalzi και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Εξάλλου εκπρόσωπος της εταιρείας ΕΝΙ, κληθείς από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ντογάν μετέδωσε πως ο Οζερσάι είχε μυστικές επαφές στην Ιταλία με τον CEO της ΕΝΙ Claudio Descalzi και άλλα στελέχη της ιταλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Οζερσάι φέρεται να πήρε διαβεβαιώσεις από την ΕΝΙ ότι «δεν θα γίνει βήμα αν δεν υπάρξει διπλωματική λύση στο νησί» και πως η ιταλική εταιρεία «θέλει να επιλέξει τον δρόμο του συμβιβασμού».

Το τουρκικό πρακτορείο με νέο τηλεγράφημα ισχυρίζεται τώρα πως ο Οζερσάι είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΕΝΙ Lapo Pistelli και όχι με τον Πρόεδρο της Claudio Descalzi.

Τα σχόλια είναι κλειστά.