Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της υποψηφιότητας Λοβέρδου ο Σπύρος Καρανικόλας -Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου

153

Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να στηρίξει στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία, τον Ανδρέα Λοβέρδο, ανακοίνωσε ο Σπύρος Καρανικόλας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώνει ταυτόχρονα ότι παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του κόμματος για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, όπως αναφέρει.

Η δήλωση του Σπύρου Καρανικόλα
«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες, συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ότι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτησή του αναφέρει: «Σπύρο Καρανικόλα η δημόσια στήριξη σου είναι εκτός από τιμητική και συγκινητική. Σ’ ευχαριστώ θερμά. Είσαι νέος, είσαι ικανός και έχεις κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των πολιτών. Μαζί θα προχωρήσουμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.