Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Στις 22 και 29 Νοεμβρίου τα debates, 8 Δεκεμβρίου το τρίτο

234

Σε δύο και ένα debate καταλήγουν στο ΚΙΝΑΛ, όπως διεφάνη από τη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ με τους εκπροσώπους των υποψηφίων. Η συνεδρίαση εξελίχθηκε σε κλίμα έντασης, καθώς η πλευρά Παπανδρέου είχε ενστάσεις τόσο για τις θεματικές όσο και για τη διά ζώσης παρουσία στις τηλεμαχίες.

Την ΕΔΕΚΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Θοδωρής Καπετανάκης, ενώ παρόντες ήταν ο Χ. Πρωτόπαπας, ο Μ. Οθωνας και ο Ν. Βοσδογάννης.

Από την πλευρά Λοβέρδου, εκπρόσωπος ήταν ο Σπύρος Καρανικόλας, από τον Ν. Ανδρουλάκη ο Βαγγέλης Τσόγκας, από τον Γ. Παπανδρέου η Εφη Χαλάτση, από τον Π. Χρηστίδη ο Νίκος Μπίλιος, από τον Π. Γερουλάνο ο Μιχάλης Λούπης, ενώ ο εκπρόσωπος του Χ. Καστανίδη, Αιμίλιος Σαπρανίδης, δεν προσήλθε, καθώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της ΕΔΕΚΑΠ, την οποία μετέφεραν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Χρ. Πρωτόπαπας και Μανώλης Οθωνας, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ Θ. Καπετανάκη και τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, ήταν να γίνουν τα τρία debates στα πρότυπα του 2017:

Στις 22 Νοεμβρίου το πανεθνικής εμβέλειας στην ΕΡΤ με εκπροσώπους δημοσιογράφων από όλα τα μεγάλα κανάλια (4 αδειοδοτημένα), με συντονίστρια γυναίκα από την κρατική τηλεόραση και συμμετέχοντες τους παρουσιαστές των 6 καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.
Το δεύτερο debate να γίνει 29/11 με εκπροσώπους των περιφερειακών καναλιών και να μεταδοθεί και από την ΕΡΤ 3.
Ενα τρίτο τελικό debate μεταξύ α’ και β’ γύρου, πιθανότατα την Τετάρτη 8/12, με 3 δημοσιογράφους απέναντι στους 2 υποψηφίους που θα περάσουν στο β’ γύρο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου

Τα σχόλια είναι κλειστά.