Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: «Πάγωσε» το επιτελείο Παπανδρέου που περίμενε πρωτιά

362

«Πάγωσε» το επιτελείο Παπανδρέου μετά την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ, που δίνουν καθαρή πρωτιά στο Νίκο Ανδρουλάκη και φέρνουν στη δεύτερη θέση τον πρώην πρωθυπουργό.

Χωρίς να κάνει δηλώσεις λίγο μετά τις 23:00 ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη στο στρατηγείο του στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου». Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει δήλωση, μετά από σύσκεψη με τους συνεργάτες του. 
Λίγη ώρα νωρίτερα, στελέχη και στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα και μάλιστα εκτιμούσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα προηγηθεί με διακριτή διαφορά, κόβοντας πρώτος το νήμα. Υποστήριζαν μάλιστα ότι  η μεγάλη συμμετοχή, τόσο στην Αττική, όσο και στην περιφέρεια ήταν αποτέλεσμα και της κινητοποίησης που προκάλεσε η υποψηφιότητα Παπανδρέου αλλά και της απόφασης των κεντροαριστερών δυνάμεων να στηρίξουν την δυναμική επανεκκίνηση της παράταξης στην κρίσιμη συγκυρία.

Ωστόσο με τη συνεχή ροή αποτελεσμάτων προς το σύστημα αλλά και από τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα που κατέφθαναν στη Λένορμαν ακόμη και οι πλέον αισιόδοξοι άρχισαν τις δεύτερες αναγνώσεις. Κάποιοι δε εξ αυτών, τόνιζαν ότι δεν υπήρχε πλήρης εικόνα για την σειρά κατάταξης -αν δηλαδή ο κ. Παπανδρέου έρθει τελικά δεύτερος  μετά το Νίκο Ανδρουλάκη

Τα σχόλια είναι κλειστά.