Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Οριστικό τέλος στις εσωτερικές αναταράξεις

198

«Φυγή προς τα εμπρός» επιχειρούν τώρα στο Κίνημα Αλλαγής, που θέλουν να αφήσουν πίσω την εσωστρέφεια και τις αναταράξεις για τα περί «επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ», και να ρίξουν το βάρος τους στη διαμόρφωση μιας ισχυρής αντιπολιτευτικής ατζέντας.
Μπροστά τους, εξάλλου, έχουν τις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων (Πολιτικό Συμβούλιο, Κεντρική Πολιτική Επιτροπή), όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα καυτά εσωκομματικά θέματα που τους απασχολούν και να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.
Η επιχείρηση «Φυγή προς τα εμπρός» εκ μέρους της Χαριλάου Τρικούπη περιλαμβάνει παρεμβάσεις για τα καυτά θέματα της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων και της καθημερινότητας, με σκοπό την ανάδειξη των προτάσεων και του αυτόνομου ρόλου του κόμματος. Όπως είναι φυσικό, στην προμετωπίδα αυτής της προσπάθειας βρίσκεται η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, που συνεδρίασε την Τρίτη, προκειμένου να καθορίσει τη στάση που θα κρατήσει απέναντι σε κυβερνητικά νομοσχέδια, όπως το αναπτυξιακό, την ψήφο των αποδήμων και τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά, όπου σκοπεύει να ασκήσει-και ήδη ασκεί- σκληρή αντιπολίτευση, καθώς οι βουλευτές του κόμματος εκτιμούν ότι «οδηγούμαστε σε εργασιακό Μεσαίωνα».
Παράλληλα, οι βουλευτές αντάλλαξαν απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς το ΚΙΝΑΛ, εκ των πραγμάτων, καλείται να δώσει ένα διμέτωπο αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.