Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει το πρόγραμμα μας

46

«Το “κόπι-πάστε” του κ. Τσίπρα καλά κρατεί» υπογραμμίζει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος – Ακόμη και για αντιγραφή φράσεων κατηγορεί η Τρικούπη την Κουμουνδουρου
Μπορεί κάποιοι να μιλούν για σύμπλευση της Τρικούπη με την Κουμουνδουρου ωστόσο η ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι έντονη. Το Κίνημα Αλλαγης επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας ότι αντιγράφει το πρόγραμμα ακόμη και φράσεις του κόμματος.

Ειναι χαρακτηριστική άλλωστε η θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτη Βλάχου ο οποίος επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή της Κυριακής, ότι «το “κόπι-πάστε” του κ. Τσίπρα καλά κρατεί, πρόκειται για αντιγραφή. Εμείς από τις αρχές Απριλίου καταθέσαμε ένα πρόγραμμα, το οποίο επικαιροποιήσαμε και παρουσιάσαμε την προηγουμένη εβδομάδα, με τίτλο “Όρθια Κοινωνία – Ζωντανή Οικονομία. Είναι η απάντηση του Κινήματος Αλλαγής στην πανδημική κρίση. Επειδή η προηγούμενη πρόταση του κ. Τσίπρα “πήγε άπατη”, καθώς στηριζόταν σε ένα λεφτόδεντρο και οι πολίτες δεν το πίστεψαν, επανέρχεται αντιγράφοντας τα συνθήματα και το πνεύμα του δικού μας προγράμματος».

Προσθέτοντας μεταξύ άλλων, πως «δεν μετράμε τις αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με το υποδεκάμετρο. Είμαστε μια προοδευτική, προγραμματική αντιπολίτευση, ένα ανάχωμα στο νεοφιλελευθερισμό και τις σκληρές πολιτικές της Κυβέρνησης. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι εμείς καταθέσαμε ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, βασίζεται στην πικρή εμπειρία που έζησε ο χώρος μας, όταν όλοι ήταν απέναντι μας, αλλά κυρίως, σε ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους εργαζόμενους».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το Κίνημα Αλλαγής παρουσίασε το «ενδιάμεσο» πρόγραμμα για τη στήριξη της Οικονομίας και της Υγείας

Τα σχόλια είναι κλειστά.