Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης

35

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής χαρακτηρίζοντάς τα «καθυστερημένα και ανεπαρκή»
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σήμερα λαμβάνονται καθυστερημένα και δεν επαρκούν. Δεν μπορούν να ανακόψουν αποφασιστικά την διάδοση του ιού, καθώς δεν συνοδεύονται από σχεδιασμό για την αύξηση των εμβολιασμών, την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και την προετοιμασία του συστήματος να αντιμετωπίσει το πέμπτο κύμα της πανδημίας που είναι προ των πυλών», λέει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.
Και καταλήγει λέγοντας: «Είναι ώρα η ατολμία, η καθυστέρηση και ο φόβος του πολιτικού κόστους να πάψουν να υπαγορεύουν αποφάσεις που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών. Εμβολιασμοί, ενίσχυση του ΕΣΥ, αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, επιδημιολογική παρατήρηση με διενέργεια rapid και pcr test και αποτελεσματική ιχνηλάτηση, είναι αναγκαία για την αναχαίτιση του νέου κύματος πανδημίας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.