Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ακολουθεί τα χνάρια του κ. Τσίπρα και δεν πιστεύει στην εθνική συνεννόηση

88

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του κ. Τσίπρα και δεν πιστεύει στην εθνική συνεννόηση» τονίζει μεταξύ άλλων το ΚΙΝΑΛ.

«Ξαφνικά – προστίθεται στην ανακοίνωση – ο κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα κόστους στέγης στην Ελλάδα. Μάλλον θα διάβασε το άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε κυριακάτικη εφημερίδα. Το πρόβλημα των υψηλών ενοικίων δεν είναι καινούργιο για εμάς. Είναι καινούργιο μόνο για την κυβέρνηση».

Επιπροσθέτως, «έχουμε αναδείξει την ανάγκη αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης για την κατασκευή κατοικιών, που θα μπορούσαν να δοθούν για ενοικίαση σε χαμηλότερη τιμή, με κοινωνικά κριτήρια, όπως έκανε η Πορτογαλία με πρόβλεψη κατασκευής 26.000 κατοικιών, η Ισπανία με 20.000 κατοικίες και η Ιταλία με 10.000 κατοικίες. Αντίθετα, είναι τέτοια η υποκρισία της κυβέρνησης στο εθνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, που συμπεριέλαβε την ανακαίνιση 70 κατοικιών στην Αθήνα και 30 στη Θεσσαλονίκη», υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος.

Όσον αφορά στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, «ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε τις ευθύνες του, καθώς, ενώ οι άλλες χώρες μείωναν την εξάρτησή τους από το φυσικό αέριο, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, που εν μέσω ενεργειακής κρίσης αύξησε κατά 25% την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο», καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιό του

Τα σχόλια είναι κλειστά.