Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ για ηχητικό Βγενόπουλου: Αποκρουστικές λεπτομέρειες για πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα

70

Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ γίνεται λόγος για «αποκρουστικές λεπτομέρειες ότι πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συμμετείχαν σε ένα ολόκληρο δίκτυο εκβιασμών και υπόγειων συναλλαγών με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για το ηχητικό Βγενόπουλου
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύουν -με αποκρουστικές λεπτομέρειες- ότι πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, συμμετείχαν σε ένα ολόκληρο δίκτυο εκβιασμών και υπόγειων συναλλαγών με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει στην ανάγκη να υπάρξει άμεση και σε βάθος διερεύνηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Να πέσει άπλετο φως σε μια σκοτεινή υπόθεση που εξακολουθεί ως σήμερα να υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της Πολιτείας.

Είναι ζήτημα Διαφάνειας και Δημοκρατίας.

Στο ρεπορτάζ του iefimerida με το ηχητικό του Ανδρέα Βγενόπουλου, το 2016 η Δ.Μ. εμφανίστηκε ως έμπιστη φίλη της Βασιλικής Θάνου και ζητούσε από τον Ανδρέα Βγενόπουλο μεγάλα χρηματικά ποσά με τη μέθοδο του «βιβλίου» για να τον βγάλει από τη δικαστική ομηρία

Τα σχόλια είναι κλειστά.