Ειδησεογραφικό site

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης εξαρθρώθηκε στην Πάτρα

81

Τα στοιχεία οδήγησαν τους αστυνομικούς στο «βαποράκι» και σε έναν εκ των ηγετών της οργάνωσης – Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα – Αναζητούνται δύο ακόμα ηλικίας 33 και 39 ετών

Στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν τα μέλη μιας σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα τους τελευταίους δυόμισι μήνες, διάστημα στο οποίο ο 42χρονος που λειτουργούσε ως «βαποράκι» της είχε «σπρώξει» τουλάχιστον 180 γραμμάρια σε περισσότερες από 250 περιπτώσεις!

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν το βράδυ της Κυριακής έναν 29χρονο πάνω στον οποίο βρήκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και εκείνος αποκάλυψε την ταυτότητα του προμηθευτή. Ο 42χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα μαζί με έναν 33χρονο από τα ηγετικά στελέχη του κυκλώματος και σε σωματικές έρευνες που τους έγιναν βρέθηκαν 110 ευρώ και δύο κινητά στην κατοχή του πρώτου και μια συσκευασία με ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 80 ευρώ στην κατοχή του δεύτερου.

Αμέσως μετά, συνελήφθησαν ένας 30χρονος και ένας 37χρονος, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία άλλων δυο στελεχών της σπείρας ηλικίας 39 και 33 χρόνων που αναζητούνται. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν 50 χρήστες κοκαΐνης που επικοινωνούσαν με τους δράστες με κωδικοποιημένη φρασεολογία για να δώσουν παραγγελίες.

Σε έρευνες στα σπίτια των δραστών στην Πάτρα και τη Ναύπακτο, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 328 γραμμάρια χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται για τη νόθευση της κοκαΐνης σε αυτό του 42χρονου, 22,1 γραμμάρια κοκαΐνης σε αυτό του 37χρονου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς στο σπίτι του 30χρονου και υπολείμματα κοκαΐνης στο σπίτι του 33χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών που βαρύνουν και τους δύο αναζητούμενους, ενώ ο 29χρονος κατηγορείται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών

Τα σχόλια είναι κλειστά.