Ειδησεογραφικό site

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ δεν είναι πλέον ζευγάρι

124

Στις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες ότι είναι σε διάσταση επιβεβαίωσαν με δήλωσή των εκπροσώπων τους η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ.

Στη δήλωση που εστάλη στο περιοδικό People οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας και του ηθοποιού αναφέρουν: «Πριν οι φήμες ή οι λάθος πληροφορίες ξεφύγουν από τον έλεγχο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Κέιτι και ο Ορλάντο παίρνουν τον χρόνο τους ο ένας από τον άλλο».

Ωστόσο πριν από λίγα 24ωρα οι δύο σταρ είχαν εμφανιστεί μαζί στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair μετά τα Όσκαρ.

Όπως παρατηρεί το περιοδικό τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι εμφανιζόταν μαζί μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις κάθως οι πρώτες φήμες για χωρισμό είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο.

Αυτόπτης μάρτυρας, πάντως, της τελευταίας κοινής τους εμφάνισης λέει ότι φαινόντουσαν «παγωμένοι» ο ένας απέναντι στον άλλο εκτός από τις στιγμές που έπρεπε να ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

«Η Κέιτι δεν πέρασε πολύ ώρα με τον Ορλάντο. Ήρθαν κοντά για μια φωτογραφία και αυτό ήταν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Η σχέση των δύο είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 με φίλους τους να λένε τότε ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ ευτυχισμένο» ενώ κάποια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι επρόκειτο να αρραβωνιαστούν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.