Ειδησεογραφικό site

Καβγάς Πολάκη – Άδωνι: Κάνεις σα ζουρλός – Είσαι ψεύτης!

3.011

Συνεχίζεται σε πολύ υψηλούς τόνους η κόντρα με αφορμή την υπόθεση Novartis

Με χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν συνεχίζεται στα κοινωνικά δίκτυα η διαμάχη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη.

Με το γνωστό εριστικό του ύφος, με ανάρτησή του στο facebook λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο υπουργός καταφέρθηκε εναντίον του κυρίου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον πως ανάφερε τα στοιχεία των δύο – πλέον – προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis. Ο κύριος Πολάκης εξαπολύοντας ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, καταλήγει με απειλητικό ύφος προς τον αντιπρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Καλά κάνεις και τρέμεις, καλά κάνεις σα ζουρλός…»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη από το προφίλ του στο facebook: 

«Οταν εγω δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδακη ,αφου εχει πει ο Δικηγορος του πως ειναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας ειμαι «ένοχος για εσχάτη προδοσία κατα του πολιτεύματος»
Οταν ο Γεωργιαδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξερει κανεις!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας ειναι απλώς Πέμπτη !!!!
ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :
Χάλασε το σχέδιο για «Χριστοφοράκο νο 2» ,χάλασε η «κάλυψη» που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..».

Το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας «ψεύτη» τον υπουργό. Παραδέχθηκε μεν πως γνωρίζει τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, «αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα», όπως επισημαίνει, αλλά αρνείται κατηγορηματικά πως τα έχει αναφέρει δημόσια.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης».

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης

78 people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.