Ειδησεογραφικό site

Καταγγελία Άδωνη: Ο Τσίπρας προσπαθεί να απειλήσει δικαστικό για τη Novartis

47

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι συγκεκριμένο δημοσίευμα απειλεί εμμέσως πλην σαφώς έναν δικαστή ότι θα διαταχθεί έρευνα στα οικονομικά του εάν δεν συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της κυβέρνησης

Στην καταγγελία ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να απειλήσει συγκεκριμένο δικαστικό μέσω του Κώστα Βαξεβάνη, ώστε να εμποδίσει τη μεταφορά του φακέλου Novartis από την εισαγγελία Διαφθοράς στους εφέτες-ανακριτές, προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento απειλεί εμμέσως πλην σαφώς έναν δικαστή ότι θα διαταχθεί έρευνα στα οικονομικά του εάν δεν συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της κυβέρνησης.

«Για εμένα δεν υπάρχει Βαξεβάνης, Τσίπρας υπάρχει», είπε. Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη ήλθε μία ημέρα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε βάρος του δημοσιογράφου.
Ο κ. Γεωργιάδης άφησε επίσης αιχμές για αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία λαμβάνει μηνιαίο επίδομα 1.000 ευρώ για ενοικίαση διαμερίσματος στο Κολωνάκι παρά την μεγάλη περιουσία που έχει στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

«Κανονικά δεν πρέπει απλά να παραιτηθούν, αλλά να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα», είπε.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να συνειδητοποιήσουν πως τη στιγμή που το υπουργείο Εργασίας μείωνε το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων η αναπληρώτρια υπουργός Αντωνοπούλου έπαιρνε απόφαση «για το χιλιαρικάκι».

«Αυτή είναι η αριστερά στην Ελλάδα», σημείωσε ειρωνικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.