Ειδησεογραφικό site

Καταλονία: Η πολιτική κρίση «σκοτώνει» την ερωτική διάθεση – Οι… επιπτώσεις

73

H καταλανική κρίση σκοτώνει την ερωτική διάθεση.

Tο νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης Bagdad με τους υπέροχους κόκκινους καναπέδες τις σέξι χορεύτριες με τα μικροσκοπικά εσώρουχα μετρά 40 χρόνια ζωής.

Τον τελευταίο μήνα, όμως ,η κατάσταση είναι δραματική αφού η πελατεία έχει μειωθεί επικίνδυνα, όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του κέντρου.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Υahoo, το νυχτερινό κέντρο που άνοιξε τη δεκαετία του ’70, πληρώνει το τίμημα…τον αγώνα των Καταλανών να αποσχιστεί η επαρχία τους από την Ισπανία.

Η μείωση της πελατείας οφείλεται στην πολιτική κρίση, όλες αυτές οι εικόνες μεταδίδονται στο εξωτερικό, λέει ο ιδιοκτήτης της Βαγδάτης Χουάνι ντε Λουτσία. Οι άνθρωποι φοβούνται να έρθουν στη Βαρκελώνη , ελπίζω η κατάσταση αυτή να αλλάξει γρήγορα, προσθέτει.

Η μείωση της πελατείας έχει μειωθεί κατά 70%, μετά το δημοψήφισμα της Καταλονίας την 1η Οκτωβρίου και την απόφαση της κυβέρνησης της Μαδρίτης να ενεργοποιήσει το άρθρο 155.

Το νυχτερινό κλαμπ Bagdad είναι το αγαπημένο στέκι των τουριστών, των επιχειρηματιών και των ποδοσφαιριστών.

Οι καλλίπυγες χορεύτριες προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα στους θαμώνες που συχνά απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού.

Η Καταλονία, η οποία έχει απαριθμεί περίπου 7,5 εκατομμύρια κατοίκους, προσελκύει περισσότερους από 18 εκατομμύρια ξένους τουρίστες , σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών για το 2016.

Ωστόσο, μόλις δύο εβδομάδες μετά το δημοψήφισμα του Οκτωβρίου, ο τουρισμός της Καταλονίας παρουσίασε πτώση κατά 15% μέσα σ΄ένα χρόνο, σύμφωνα με την ομοσπονδία εργοδοτών Exceltur.

Τα σχόλια είναι κλειστά.