Ειδησεογραφικό site

Καστελόριζο: Σε νοσοκομείο στην Τουρκία 4χρονο κορίτσι μετά από ανατριχιαστικό ατύχημα

39

Αγωνία για ένα 4χρονο κορίτσι από το Καστελόριζο που κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί στο χέρι μετά από ατύχημα. Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να φτάσει στο νησί και έτσι το παιδί μεταφέρθηκε στην Τουρκία…

Το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο Καστελόριζο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Τουρκία, καθώς το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν ανταποκρίθηκε στην κλήση που έγινε. Αυτό αναφέρουν στενοί συγγενείς του παιδιού που αγωνιούν. Υπάρχει κίνδυνος για την ανήλικη να χάσει το χέρι της από τον αγκώνα και κάτω. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Το ανατριχιαστικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί όταν αναβατήρας στο κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας της μικρής στο Καστελόριζο, συνέθλιψε το χέρι της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, παρά το ότι κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί, με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή. Νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αττάλειας και βρίσκεται υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

Σημειώνεται, ότι είναι το δεύτερο παιδί, σε διάστημα πέντε μηνών, που μεταφέρεται για περίθαλψη στην Τουρκία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.