Ειδησεογραφικό site

Κασιδιάρης στη Βουλή: Ο Τσίπρας να πάει να πνιγεί στις Πρέσπες!

1.196

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χρησιμοποιώντας για ακόμα μια φορά  ακραίο και αντικοινοβουλευτικό λόγο επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό.

«Εγω προτείνω στον Τσίπρα να πάει στις Πρέσπες και να πνιγεί και να μη γυρίσει πίσω στην Αθήνα. Εχετε γίνει πιο Σκοπιανοί και από τους Σκοπιανούς.  Αναρωτιέμαι που είναι ο Πάνος ο Καμμένος που φοράει τις πουλάδες του αλεξιπτωτιστή και του καταστροφέα τώρα έχει φορέσει φράκο και πάει στο Μονακό. Θα πάει στο Λας Βέγκας όταν έρθει η ώρα της συμφωνίας με τα Σκόπια;»

Μάλιστα ο κ.Κασιδιάρης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρών στα συλλαλητήρια που οργανώνονται την επόμενη εβδομάδα και πρόσθεσε ότι όταν έρθει η συμφωνία πρέπει όλοι να βρεθούν έξω από τη Βουλή.
«Καλώ  τον ελληνικό λαό να δώσει το παρών στα συλλαλητήρια της  επόμενης  βδομάδας, να βγούμε όλοι στους δρόμους και αν τολμήσει ποτέ η κυβέρνηση να φέρει ένα τέτοιο ανοσιούργημα στη Βουλή να είμαστε όλοι παρόντες στη Βουλή και να δώσουμε απάντηση σε όλους αυτούς που εκτελούν την πατρίδα μας»

Οι αναφορές Κασιδιάρη περί του να πάει ο πρωθυπουργός να πνιγεί προκάλεσαν την αντίδραση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλόπουλου που ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά
«Ειναι χαρακτηριστικά του ήθους και του λόγου του συγκεκριμένου κόμματος τα περί να πάει να πνιγεί ο πρωθυπουργός. Παρακαλώ να διαγραφούν από τα πρακτικά»

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.