Ειδησεογραφικό site

Karlie Kloss-Doutzen Kroes: Δυο Άγγελοι χωρίς…φτερά!

41

Τα φτερά τους χάνουν δυο από τους πιο γνωστούς αγγέλους της Victoria’s Secret, η Karlie Kloss και η Doutzen Kroes, τις οποίες “σχόλασε” η εταιρεία με μια απλή ανακοίνωσή της. Σύμφωνα λοιπόν με δήλωση του creative director Ed Razek η 30χρονη Kroes έχει ήδη σταματήσει να  συνεργάζεται με την εταιρεία από το Δεκέμβριο χωρίς να υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιό της.

Το ίδιο συμβαίνει και με την 22χρονη Kloss, για την οποία η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις που  είχε λόγω του ότι ασχολείται με πολλά πράγματα εκτός Victoria’s Secret. Κοινώς οι δυο κυρίες απολύθηκαν.

O Razek μάλιστα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: “Συνάντησα την Kloss πριν από μερικούς μήνες για να συζητήσουμε μερικά πράγματα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, μου είπε ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα στη ζωή της. Από την όλη κουβέντα έγινε σαφές ότι δεν προλαβαίνει όλα αυτά που πρέπει να κάνει με τη Victoria’s Secret.

Έτσι και οι δυο είπαμε ότι καλό θα ήταν να εγκαταλείψει την εταιρεία και να τελειώσει εδώ το συμβόλαιό της. Η Karlie είναι μια από τις πιο ευγενικές και αγαπημένες φίλες μου. Τη θαυμάζω και την αγαπώ. Είναι χωρίς κουβέντα ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο. Η Karlie θα είναι πάντα ένα άγγελος για εμένα”.

Για τη δε Kroes ο Razek έγραψε: “Με ρωτάνε πολύ γιατί δεν έχω πει κάτι αυτούς τους μήνες για την αποχώρηση της Kroes. Έχουν δίκιο. Η Kroes έχει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ευρώπη και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα της Victoria’s Secret.  Τίποτα άλλο. Προσωπικά πιστεύω ότι η κυρία Kroes είναι από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.