Ειδησεογραφικό site

Καρλ Λάγκερφελντ: Σύσσωμος ο ξένος τύπος και οι μούσες του τον αποχαιρετούν

177

Ναόμι Κάμπελ, Κέιτ Μος, Κλόντια Σίφερ, Κένταλ Τζένερ, ηθοποιοί και τραγουδίστριες είναι μόνο μερικές από τις κυρίες που συνεργάστηκαν μαζί του -Δείτε φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media

Συνεργάστηκε με σχεδόν όλα τα τοπ μόντελ των τελευταίων 50 ετών. Ο Καρλ Λάγκερφελντείχε αδυναμία στο ωραίο φύλο και το έδειχνε. Εκτός από μοντέλα ο Γερμανός μόδιστρος είχε «μούσες» από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου. Οι μούσες του μέσα από τα social media τον αποχαιρετούν και εκφράζοντας την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους. H Ναόμι Κάμπελ, η Κέιτ Μος, η Κλόντια Σίφερ, η Κένταλ Τζένερ, ηθοποιοί και τραγουδίστριες είναι μόνο μερικές από τις κυρίες που συνεργάστηκαν μαζί του.

Karl_Lagerfeld_new
Karl_Naomi
Με την Ναόμι Κάμπελ σε επίδειξη μόδας του οίκου Chanel το 1996
Lady_Karl
Με την Lady Gaga

Το αντίο από τον ξένο Τύπο
Σύσσωμος ο ξένος Τύπος υποκλίνεται στο ταλέντο του και κάνει λόγο για έναν από τους κορυφαίους μόδιστρους των τελευταίων 50 ετών.
Με αφιερώματα στην πολυτάραχη ζωή του, συνεντεύξεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις αμέτρητες επιδείξεις που έκανε τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας επιχειρούν να αποτυπώσουν το έργο του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.