Ειδησεογραφικό site

«Καρφιά» ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Fake news από μια fake Κυβέρνηση

67

«Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης» συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Καυστικά σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την αναφορά περί fake news του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στα Ιωάννινα.

Ο πρωθυπουργός είχε χθες επιτεθεί, εμμέσως πλην σαφώς, σε μέσα ενημέρωσης και στη ΝΔ, ισχυριζόμενος ότι πολλές ειδήσεις που μεταδίδονται για δημοσιονομικές αστοχίες και προβλήματα στις αξιολογήσεις δεν είναι απλώς «πλαστές» (fake news), αλλά και «απελπισμένες». «Όταν δεν τους βγαίνει στο οικονομικό πεδίο το σχέδιο, ανακαλύπτονται χολέρες και πανούκλες στα νοσοκομεία» είχε πει χαρακτηριστικά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε σήμερα, σημειώνοντας ότι ««Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα. Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης…».  
Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Fake news από μια fake Κυβέρνηση

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την ομιλία του κ. Τσίπρα στα Ιωάννινα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα.

Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης…».

Τα σχόλια είναι κλειστά.