Ειδησεογραφικό site

Καρφιά Ανδρουλάκη προς Γεραπετρίτη για την υπόθεση των υποκλοπών

34

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγορεί, με δήλωσή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , για σχέδιο συγκάλυψης και ενοχής στην υπόθεση των υποκλοπών.

«Mε καλούσαν επιτακτικά από τα τηλεπαράθυρά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθώ παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής μου από πρόσωπα όπως ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντας με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού», δηλώνει ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας παράλληλα πώς εξ αρχής η στάση του ήταν κι είναι θεσμική προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Υποστηρίζει ότι καθώς οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή και ο επικεφαλής της ζητεί να ενημερώσει τη Βουλή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

«Τι ειρωνεία! Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αφτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο.

Αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δήλωσή του

Τα σχόλια είναι κλειστά.