Ειδησεογραφικό site

Καρανίκας: Ο κόσμος ν’ αλλάξει κανάλι και να μην ξεπλύνει τους Ράδιο Αρβύλα

364

Ν’ αλλάξει κανάλι καλούσε τον κόσμο ο Νίκος Καρανίκας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους «Ράδιο Αρβύλα».

«Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους» έγραφε στο facebook ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Ν. Καρανίκας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο facebook:

«Οι ράδιο αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγενιάτικο γιορτασικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο.

Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει τη δύναμή του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.